Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Vi söker semestervikarierande undersköterska, till vår onkologmottagning, Sös

2020-03-18
Region Stockholm, Undersköterskor

Är du undersköterska alternativt sjuksköterskestudent som vill jobba på onkologisk mottagning i sommar?

På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värdering ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.

Onkologiska mottagningen behandlar och följer upp patienter med tumörsjukdomar i alla stadier. Våra största patientgrupper är patienter med bröstcancer, colon-rektal- och prostatacancer. Mottagningen är belägen på två våningsplan, en för bröstcancer och en för de övriga.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss får du vara beredd på väldigt varierade arbetsuppgifter. Den ena dagen är inte den andra lik.

Du har ansvar för städning och påfyllnad av material i kök, behandlingsrum och miljörum.  Tillsammans med receptionspersonalen ansvara du för ordningen i väntrummen samt samordna och är kontaktperson för servicegrupp som städ, it m.fl.

Du kommer även att bistå i omvårdnad av patienter som besöker mottagningen och väntar på vidare åtgärd såsom röntgenundersökning eller plats på avdelning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att lägga om sår, ta prover samt kunna ta kontroller av bltr, puls, temp, saturation. Ibland behöver du bistå läkare/sjuksköterska i patientnära arbete/undersökningar.

Andra arbetsuppgifter är att gå med prover till labb, bäddning av sängar i väntrum/behandlingsrum och installationsrum, ansvara för att förråd är fyllda, ombesörja beställningar av varor samt broschyrer.

Anställningsform

Vikariat, måndag-fredag, 40 tim./v, heltid. Möjlighet till timanställning före och efter sommaren.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning alternativt sjuksköterskestudent som avslutat termin 4. Erfarenhet från mottagningsarbete eller onkologisk vård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är flexibel samt har ett intresse både av omvårdnad men även av administrativt arbete.

Intervjuer sker fortlöpande.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Gry Tigerstedt, tfn 08-616 44 04

 

 

 
Referensnummer:
169262
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-12
 
Fackliga representanter:
Kommunal exp, tfn vx 08-6161000

Kontaktpersoner

Gry Tigerstedt
Tel: 086164404