Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterskor för sommarjobb till Vo Kirurgi, Södersjukhuset

2020-03-20
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du sjuksköterska och är intresserad av kirurgi? Just nu söker vi sjuksköterskor till alla våra vårdavdelningar under juni-september. Kom och ta del av Södersjukhusets härliga atmosfär och spännande arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan redan idag!

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår klinik har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. 

 
Om jobbet 

Verksamhetsområdet Kirurgi på Södersjukhuset ligger i framkant med bred kirurgisk verksamhet. Vi arbetar bl. a. med robot och laparoskopisk kirurgi. 

Du kommer att vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team med läkare, enhetsledare, omvårdandledare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinsk sekreterare och bemanningsassistent. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. Avdelningarna leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare och vårdenhetschefer. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! 


Läs mer om våra fyra vårdavdelningar här: 

Avdelning 13 är en akut/trauma och allmänkirurgisk avdelning med mycket snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin hos oss är främst bukväggskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser belägna i nya fräscha lokaler. Du arbetar i vårdteam, där läkare, sjuksköterskor och undersköterskor ingår. Arbetet sker i nybyggda lokaler med moderna arbetsverktyg för att utgå från ett personcentrerat förhållningssätt, där patienten och anhöriga är en självklar del av teamet.

Avdelning 14 vårdar patienter med sjukdomar i övre mag- och tarmkanalen, t ex magsäck, gallblåsa eller bukspottkörtel. Planerade operationer är i huvudsak galloperationer, endoskopiska undersökningar och överviktskirurgi. Avdelningen har 24 vårdplatser i nya fräscha lokaler. Arbetet sker i nybyggda lokaler med moderna arbetsverktyg för att utgå från ett personcentrerat förhållningssätt, där patienten och anhöriga är en självklar del av teamet.

Avdelning 57 har inriktning kärl- och bröstcancerpatienter samt allmänkirurgi. Verksamheten kännetecknas av hög produktion och ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 24 vårdplatser.

Avdelning 67 har inriktning kolorectal cancer, inflammatoriska sjukdomar, divertikel sjukdomar och proktologi. Man arbetar enligt ERAS-modellen. Avdelningen bedriver också ett aktivt utvecklingsarbete. Avdelningen har 23 vårdplatser.

 

Vi söker dig som:

  • Är utbildad sjuksköterska. Vi ser gärna en mix av erfarna och nyexaminerade sjuksköterskor för att skapa en rolig och utvecklande dynamik i teamet. För dig som är nyutexaminerade sjuksköterska erbjuds individuellt anpassad inskolning samt Södersjukhusets utvecklingsprogram för nya sjuksköterskor.  

Vidare är du: 

  • Duktig på att snabbt skapa nya relationer med patienter och kollegor 
  • Ditt medarbetarskap präglas av en öppen och tydlig kommunikation 
  • Hos dig finns en god attityd och ett stort lösningsfokus

Vi erbjuder

Gratis träning på vårt egna Hälsoteam.

Anställning 

Vi söker dig som vill jobba perioden 20-06-08 till 20-09-30 med start enligt överenskommelse. Önskar du arbeta heltid/deltid eller delar av perioden anpassar vi efter dina önskemål.

Du är välkommen med din ansökan redan idag då ansökningar behandlas löpande. Anställning kan därför ske före sista ansökningsdatum.


Välkommen till oss på Södersjukhuset! 

 
Referensnummer:
169313
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet söder tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Birgitta Sandholm
Tel: 08-616 24 78
Anne-Charlotte Brauer
Tel: 08-6162417
Agneta Strååt Gissberg
Tel: 08-616 2602
Maria Thambert
Tel: 08-616 23 38
Lotten Wesslén
Tel: 08-6161256