Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Södersjukhuset (SÖS) söker en arbetsterapeut till Arbetsterapi- och fysioterapienheten

2020-03-25
Region Stockholm, Arbetsterapeuter

Enheten arbetar aktivt med evidensarbeten sedan flera år. Enheten tar emot studenter varje termin, såväl arbetsterapeut- som fysioterapeutstudenter.

Vi söker nu en arbetsterapeut till vår arbetsterapigrupp. Vi arbetar med patienter inom bland annat verksamhetsområdena internmedicin, ortopedi med flera.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består av att göra arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar på våra slutenvårdsavdelningar. Det kan vara kognitiva bedömningar, ADL-bedömningar eller hjälpmedelsbedömningar samt även andra åtgärder.

Det här får du som anställd på SÖS:
SÖS kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm. Det finns flera kommunikationsmöjligheter nära sjukhuset såsom pendeltåg, tunnelbana och buss. Vi har förutom nedanstående förmåner även en mycket uppskattad personalmatsal som även anordnar populära After-Works och andra sociala arrangemang.Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag 1500 kr/år och en friskvårdstimme/vecka, tillgång till gratis personalgym, personalrabatt på flertalet träningscenter (SATS, Friskis och svettis, Nordic Wellness och House of Shapes), subventionerad läkarvård/sjukvård från vårdgivare som är anslutna till försäkringskassan och flera andra förmåner.

Anställningsform:
Visstidsanställning 100 % med start juni 2020 eller efter överenskommelse t o m juni 2021 med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kliniskt arbete inom akutsjukvård.

Personliga egenskaper:
Du är en aktiv person som vill vara med att utveckla och förbättra verksamheten. Andra egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet och samarbetsförmåga. Självklart delar du vår värdegrund "För patienten - med patienten" som skall finnas med i allt det vi gör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

 
Referensnummer:
169406
 
Sista ansökningsdatum:
2020-04-12
 
Fackliga representanter:
Sv. Arbetsterapeuter Agneta Engfors tel:08-616 2798

Kontaktpersoner

Ahmed Ibrahim
Tel: 08-616 21 99