Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Vikarierande Psykolog NU-teamet på Sachsska barn-och ungdomssjukhuset

2020-05-12
Region Stockholm, Psykologer

Hos oss får du ett utvecklande och spännande arbete i ett högspecialiserat utredningsteam med kompetenta och trevliga kollegor.

NU-teamet (neuropsykiatriska utredningsteamet) är ett interprofessionellt team, som utreder barn och ungdomar med komplexa neuropsykiatriska frågeställningar, ofta i kombination med neurologiska avvikelser. De flesta av barnen är i förskoleåldern.

 

Utredningarna planeras och genomförs i tätt samarbete med övriga professioner,

teamarbetet är centralt i mottagningens arbetssätt. Teamet består av arbetsterapeuter, logopeder, läkare, psykologer, sjukgymnaster och specialpedagoger.

Som psykolog utför du kvalificerade neuropsykologiska bedömningar som en del i en bred utredning. Utredningarna varierar i omfattning och du har tillgång till ett stort testutbud. I arbetet ingår kontinuerligt utvecklingsarbete och metodutveckling.

Mottagningen tar regelbundet emot psykologkandidater samt föreläser internt och externt. Vi uppmuntrar våra psykologer till fortbildning inom neuropsykologi.

Anställningsform: Vikariat (omgående-201231)

Kvalifikationer:

Leg. psykolog med god kunskap om och erfarenhet av neuropsykologiska utredningar. Det är en fördel om du har vana att utreda förskolebarn.

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och trivas med att arbeta i team. Området utvecklas snabbt och du bör ha lätt för att lära dig nytt och vara intresserad av att hålla dig uppdaterad. Du behöver även vara duktig på att strukturera ditt arbete då din roll som psykolog även innebär att du är samordnare för flertalet av de utredningar du deltar i.


Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.


Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
170111
 
Sista ansökningsdatum:
2020-06-05
 
Fackliga representanter:
Liisa Holtay, Psykologförbund 08-12335634

Kontaktpersoner

Helena Agenäs
Tel: 072-569 42 65