Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Erfaren undersköterska till Verksamhetsområde Akut

2020-05-18
Region Stockholm, Undersköterskor

Är du undersköterska med minst 3 års erfarenhet av arbete på akutmottagning eller avdelning på akutsjukhus och vill vara med och driva högspecialiserat vårdarbete på Södersjukhusets nybyggda akutmottagning? Då är du den vi söker! 

Du kommer att vara en del av ett inspirerande och ambitiöst team med undersköterskor, sjuksköterskor och akutläkare. Vi arbetar i ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vi strävar alltid efter att utveckla vårt arbete för patientens bästa med hjälp av evidens och en öppen och ömsesidig dialog kring arbetssätt och metoder.

Vår akutmottagning är helt nybyggd och anpassad för att kunna möta framtidens behov av akutsjukvård i Stockholm. Detta skapar mycket goda förutsättningar för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö i nya fräscha lokaler. Vi erbjuder regelbundet kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetaren och verksamhetens behov. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet!

Arbetsuppgifter: 

Du behärskar redan den patientnära omvårdnaden av patienter med sjukdomstillstånd som är vanligt förekommande inom sjukvården. Vi förutsätter att du vill utveckla dina färdigheter och att du efter inskolning kan arbeta självständigt den patientnära omvårdnaden i samarbete med övriga medarbetare.

Anställningsform: 

Tillsvidare, provanställning 3 mån. alternativt vikariat för föräldra- eller studieledighet. Vi tillämpar individuell schemaplanering med blandad dygnstjänstgöring (37:00 tim/v).

Kvalifikationer: 

Vi söker dig med adekvat undersköterskeutbildning och minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård eller arbete på vårdavdelning. Erfarenhet av arbete på akutmottagning och gipskompetens är meriterande. Vi ser gärna att du redan behärskar den patientnära omvårdnaden, och vill fortsätta att utveckla och fördjupa dina färdigheter.

Personliga egenskaper: 

  • Du tycker om att arbeta i ett varierat tempo, är ansvarstagande med ett stort lösningsfokus.
  • Har ett genuint intresse för att utvecklas inom omvårdnad och akutsjukvård.
  • Snabbt skapar nya relationer med patienter och kollegor.
  • Ditt medarbetarskap utgår från en öppen och rak kommunikation
  • Hos dig finns en ödmjuk attityd och du har ett etiskt förhållningssätt till din omvärld

Övrigt:

Inkomna ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. Vi ser fram emot din ansökan!

 
Referensnummer:
170216
 
Sista ansökningsdatum:
2020-06-18
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Annelie Drevstam-Norling
Tel: 08-616 2106
Mia Ädling
Tel: 08-616 2147
Felicia Granqvist
Tel: 08-616 4799