Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Undersköterska/barnsköterska till Sachsska barn-och ungdomssjukhuset

2020-05-15
Region Stockholm, Barnsköterska

På neonatalvårdssektionen vårdas för tidigt födda barn och nyfödda sjuka barn. Omvårdnaden inbegriper allt från högteknologisk intensivvård till basal omvårdnad. Föräldrarna deltar i omvårdnaden av sitt barn under hela vårdtiden som kan variera från några timmar till flera månader. En av dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att få dem att känna sig delaktiga och trygga under vistelsen hos oss.

Vi arbetar mycket med medicinsk teknik vilket kräver att du har intresse för detta. Eftersom arbetet är av akut karaktär krävs att du kan hantera utmanande situationer, göra prioriteringar och kunna anpassa ditt arbetssätt. Arbetet bedrivs i tvärprofessionellt team vilket innebär att du behöver ha god samarbetsförmåga.

Vi satsar på kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling med hjälp av internutbildningar och simuleringsövningar. Du får en individuell anpassad introduktion för att få en så bra start som möjligt.
 

Vi söker en person för tillsvidareanställning och en person för ett vikariat ett år med goda möjligheter till förlängning.

OBS! Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan i dag

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder
akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomsmedicin och är stolta över att erbjuda ett gott bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s barnkonvention ligger till grund för verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier.

 

Anställningsform:

1 tillsvidare och 1 vikariat (1 år med goda möjligheter till förlängning)

Kvalifikationer

Du har utbildning som undersköterska/barnsköterska och vi kräver erfarenhet av sjuka barn på sjukhus, helst neonatalavdelning.

Personliga egenskaper

Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utvecklas i en tvärprofessionell arbetsgrupp. Du ska se fördelar med teamarbete och kunna medverka till en stimulerande och trygg arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt av personlig lämplighet.

 
Referensnummer:
170217
 
Sista ansökningsdatum:
2020-06-15
 
Fackliga representanter:
Kommunal,Sussi Kostic Navidi,08-616 16 83

Kontaktpersoner

Marina Adler-Runow
Tel: 08-616 41 48