Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Är du sjuksköterska och vill jobba med oss på NAVE?

2020-05-18
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du intresserad av ett omväxlande arbete, med ett snabbt vårdflöde i ett kompetent team med god stämning? Vi söker nu en sjuksköterska till NAVE.

På avdelningens allmänna vårdplatser utreder och vårdar vi akut sjuka patienter med neurologiska sjukdomstillstånd i centrala och perifera nervsystemet samt cerebrovaskulära sjukdomar.  

På vår övervakningssal NIMA vårdas patienter som opererats för olika neurologiska tillstånd och är i behov av kvalificerad sjukvård på en vårdnivå mellan akutvårdsavdelning och intensivvårdsavdelning.  På vår OBS-sal vårdas patienter med sjukdomstillstånd som kräver övervakning och täta observationer, f.f.a. intoxer och krampanfall. Trombolys ges också på denna sal. 

Arbetet bedrivs i multidisciplinära team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist och kurator.  

Kompetensutveckling sker enligt fastställd individuell plan.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du på en mindre avdelning i en personalgrupp med hög kompetens, god sammanhållning och mycket trevlig stämning.  

Individanpassad inskolning efter ett gediget introduktionsprogram. Inskolningen sker i två steg. Initialt skolas man in för arbete på vårdavdelningens allmänna vårdplatser. När man, efter överenskommelse med vårdenhetschefen, känner sig redo för arbete på OBS- resp. -övervakningssalen, genomgår man interna utbildningar och får därefter specifik introduktion innan arbete på dessa salar.  

Anställningsform 

Tillsvidare anställning.

Kvalifikationer 

• Sjuksköterska  

Vi söker dig som 

• har patientfokus och god samarbetsförmåga  

• kan prioritera och fatta snabba korrekta beslut  

• bemöter patienter, närstående och medarbetare med respekt  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Välkommen till Södersjukhuset!  

 

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Eva Nygren, NAVE  

Tel: 0700-89 15 55  

Fackliga företrädare  

Vårdförbundet Centra Söder  

Tel: 070-484 33 10 

 

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 
Referensnummer:
170259
 
Sista ansökningsdatum:
2020-06-07
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder

Kontaktpersoner

Eva Nygren
Tel: 08-6163241