Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterska med intresse för akutsjukvård till Vo Akut

2020-05-26
Region Stockholm, Sjuksköterska

På Verksamhetsområde Akut erbjuder vi en trygg inskolningsstart tillsammans med erfarna kollegor och en individuellt anpassad introduktion utifrån kompetens och erfarenhet. Du kommer vara en del av ett inspirerande och ambitiöst team med sjuksköterskor, akutläkare och undersköterskor där vi har i ett prestigelöst samarbete över samtliga yrkeskategorier. Vi strävar alltid efter att utveckla vårt arbete, grundat i forskning och evidens, genom en öppen och ömsesidig dialog kring förnyade arbetssätt och metoder.

Vår akutmottagning är helt nybyggd och anpassad för att kunna möta framtidens behov av akutsjukvård i Stockholm. Detta skapar mycket goda förutsättningar för hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö i nya fräscha lokaler. Vi erbjuder regelbundet kompetenshöjande intern och extern utbildning utifrån medarbetaren och verksamhetens behov. För oss är det viktigt att vi trivs på jobbet!

Anställningsform:

Tillsvidareanställning (provanställning kan komma att tillämpas). Vi tillämpar individuell schemaplanering med blandad dygnstjänstgöring.

Kvalifikation: 

Vi söker dig som uppfyller någon av nedan kvalifikationer:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom akutsjukvård alt. annan relevant specialistkompetens (magisterexamen är meriterande)
  • Legitimerad sjuksköterska med intresse av akutsjukvård. Det är meriterande med några års erfarenhet av arbete på akutsjukhus

Personliga egenskaper: 

  • Du tycker om att arbeta i ett varierat tempo, är ansvarstagande med ett stort lösningsfokus
  • Du har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom omvårdnad och akutsjukvård
  • Du är snabb på att skapa nya relationer med patienter och kollegor
  • Du är strukturerad och kan prioritera
  • Hos dig finns en ödmjuk attityd och du har ett etiskt förhållningssätt till din omvärld

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom inkomna ansökningar och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning. Välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

 
Referensnummer:
170359
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-31
 
Fackliga representanter:
Fanny Ekman, Vårdförbundet tfn: 08-616 21 57

Kontaktpersoner

Leif Engström-Eriksen
Tel: 08-616 6833
Maria Lindblom
Tel: 08-616 2149
Annelie Drevstam-Norling
Tel: 08-616 2106
Mia Ädling
Tel: 08-616 2147