Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterskor till avd 21, Onkologiska kliniken (SÖS)

2020-06-04
Region Stockholm, Sjuksköterskor onkologi

Södersjukhuset AB är ett självständigt sjukhus med en tydlig och framgångsrik filosofi med patienten i fokus.  På avdelning 21 arbetar undersköterskor, grundutbildade sjuksköterskor och erfarna specialistsjuksköterskor i ett integrerat team-samarbete. Vi satsar på kompetensutveckling inom vår profession och verkar för en trivsam arbetsmiljö.  Vi utvecklar och anpassar också vår verksamhet genom en effektivare arbetsmiljö, ökat samarbete, kompetensutveckling och ökat medarbetaransvar.

Vi söker dig som vill arbeta med onkologiska patienter,  vi kan erbjuda båda sommarvikariat och tillsvidareanställning. 

Arbetsuppgifter:  

Vårda patienter med högspecialiserad onkologisk kurativa alternativt palliativa behandlingar av cancersjukdomar. Vanlig orsak för inläggning är omfattande cytostatikabehandling eller akuta komplikationer till följd av sjukdom alternativt av behandling.  Avdelningen har 12 vårdplatser med sjudygnsvård. Vi har ett nära samverkansarbete med klinikens mottagning och behandlingsavdelning.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är omvårdnad, administrering av cytostatikabehandling och förberedelser inför strålbehandling, operation samt undersökningar. De vanligaste omvårdnadsproblemen är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående.  Arbetstid 38,25 tim/vecka.

Kvalifikationer:  

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, du får gärna vara nyutexaminerad.  

Personliga egenskaper:  

I ditt arbete kommer du att möta svårt sjuka patienter och ha kontakt med deras anhöriga. Detta kräver förmåga att möta människor i kris samt att man är empatisk och lyhörd.  Du tycker det är roligt att bidra med dina egna erfarenheter och gillar att skapa en god arbetsmiljö. Du kommer att arbeta i en organisation som står under utveckling av både verksamhet och av medarbetaransvar.  

Vi har ett introduktionsprogram med individuellt anpassad introduktionstid, som anpassas efter din tidigare erfarenhet. Efter ca 6 månader kommer du att, som ett led i din kompetensutveckling, få gå en cytostatika utbildning.  

Anställningsform:   

Tillsvidareanställning, heltid.   

Intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!  

Information om tjänsten lämnas av:

Tf. vårdenhetschef Annalena Branteman 072-5824731

Fackliga företrädare: Vårdförbundet tel: 08 616 10 00 (växel)  

 

 
Referensnummer:
170573
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-09
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder, tel: 08 616 10 00 (växel)

Kontaktpersoner

Annalena Brantenman
Tel: 072-5824731