Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Specialistsjuksköterska till Sachsska barn- och ungdomssjukhusets mottagning i Nacka

2020-06-29
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Du kommer att ha din arbetsplats på Sachsska barn- och ungdomssjukhusets mottagning i Nacka som ligger i Nacka närsjukhus.

Vi som arbetar här är specialistsjuksköterskor, barnläkare, läkare under specialistutbildning, medicinska sekreterare och psykologer.

På vår trivsamma mottagning utreder och behandlar vi barn med kroniska sjukdomar inom bl a allergologi, nefrologi och neuropsykiatriska tillstånd.

Vi är inne i en förändringsprocess som innebär att mottagningen kommer ha samma vårdnivå som sjukhuset. Vi söker dig som trivs att arbeta i team då teamarbete är centralt i vår verksamhet.

Som specialistsjuksköterska kommer du att ha självständiga besök och vi ser gärna att du som söker är intresserad av nefrologi och barn med uppfödningssvårigheter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning/Deltid 80 % med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad. 

Kvalifikationer: 

Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete

Personliga egenskaper: 

Vi ser gärna att du ska ha god samarbetsförmåga och att du gillar att arbeta i team. Som person är du lyhörd, flexibel och engagerad.

 

Sachsska barn- och ungdomssjukhuset  är en del av Södersjukhuset som erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
170913
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-21
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Ylva Fryckstedt, 08-6061035

Kontaktpersoner

Malin Blomberg
Tel: