Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Undersköterskor med operationserfarenhet till nya operationshuset modul 2 på Södersjukhuset

2020-07-17
Region Stockholm, Undersköterskor

Det nya operationshuset driftsattes under hösten 2019. Operations-huset är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 2 som organisatoriskt tillhör Handkirurgiska kliniken inom verksamhetsområde Specialistvård.  

Handkirurgi på SÖS är enda specialistklinik för handkirurgi i Stockholms län, Sörmland och på Gotland. Verksamheten omfattar all typ av handkirurgi för barn och vuxna.

I modul 2 med 6 operationssalar bedriver vi elektiv/akut kirurgi inom Handkirurgi och Ortopedi. Vi kommer att i huvudsak operera patienter i dagkirurgi men även en del i slutenvård.

Arbetsuppgifter: 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av handräckning till operationssjuksköterska och kirurg på operationssal samt registrering i operationsprogrammet Orbit under pågående operation. Du ska tillsammans med alla andra yrkeskategorier på operationssalen ansvara iordningställande av operationssal samt för patientupplägg och avslut i operationssalen enligt WHO checklista för operation.
I övrigt ingår arbete med förrådshantering och medicinskteknisk utrustning.

Vi arbetar i helt nya lokaler sedan november 2019 och här har du stora möjligheter att vara med och utveckla operationssjukvården tillsammans med den nya tekniken. 

Anställningsform: 

Vikariat tom 2021-06-01, heltid 40 timmar/ vecka, måndag-fredag, viss kvällstjänstgöring ingår. Tillträde augusti/ september 2020 eller enl. överenskommelse

Kvalifikationer: 

Undersköterskeutbildning är ett krav. Tidigare arbete som undersköterska inom operation eller akutvård är meriterande.

Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och inte rädd för att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är ödmjuk och bemöter människor med respekt. Intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete är en tillgång och att du har en positiv och öppen attityd är en självklarhet för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 

Låter detta intressant? - välkommen med din ansökan! 

 
Referensnummer:
170950
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-09
 
Fackliga representanter:
Kommunal Caisa Blomqvist 08-616 2017

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Katarina Bragderyd
Tel: 08-517 728 48