Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Vi söker en legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handkirurgiska kliniken

2020-07-16
Region Stockholm, Fysioterapeut

Är du intresserad av handkirurgisk rehabilitering, vill vara delaktig i kvalitetssäkringsarbete och arbeta i ett välfungerande multidisciplinärt team?  

Då är du välkommen att ansöka till oss!  

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms, Sörmlands och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator gemensamt organiserade under egen enhetschef.  

 

Arbetsuppgifter:  

Det fysioterapeutiska arbetet innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med läkare, arbetsterapeut och övriga personalkategorier. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet. 

Anställningsform:  

Tillsvidare. Tillträdesdatum 2019-09-01 eller enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer:  

Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande.  

Personliga egenskaper:  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är flexibel har god samarbetsförmåga, intresserad av ämnesområdet och har ett stort intresse av utvecklingsfrågor.   

 

 
Referensnummer:
171171
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-12
 
Fackliga representanter:
Fys terapiförbundet 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Henrietta Karlén
Tel: 08-616 3709