Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterska till Medicinsk behandling Onkologiska kliniken

2020-07-28
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du den vi söker!

Vi söker en ny kollega som vill vara med och göra skillnad!  

Onkologiska kliniken vid södersjukhuset består idag av vårdavdelning, mottagning, behandlingsavdelning, kliniksk forskningsenhet och strålbehandling. Kliniken på Södersjukhuset behandlar bröstcancer, gastrointestinal cancer och urologiska tumörer.

Vi söker en ny medarbetare till vår behandlingsavdelning som vill vara med i frontlinjen och utveckla den svenska cancervården. Vår vision är att skapa en så smidig vårdprocess som möjligt samt att alla vid varje möte med vården skall känna trygghet, omtanke och respekt. Trygghet, omtanke och respekt skapar vi genom hög yrkeskompetens, patientens delaktighet i planering av sin behandling och nära samarbete mellan olika professioner inom kliniken.   

Arbetsuppgifter:  

På avdelningen ges högspecialiserad onkologisk vård med både kurativ och palliativ intention

Vi är en arbetsgrupp på 17 medarbetare och på avdelningen ges dagligen mellan 60-70 behandlingar. Avdelning som är öppen måndag- fredag 7.00 -16.00.  

Som sjuksköterska arbetar du självständigt som patientansvarig sjuksköterska (PAS) och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är administrering av cytostatika, antikroppar och blodtransfusioner, förberedelser inför behandling och uppföljning efter behandling. De vanligaste omvårdnadsproblemen är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående.  

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.  

Kvalifikationer:  

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av onkologi och  specialistutbildning är det meriterande.  

Personliga egenskaper:  

Du kommer i ditt arbete att möta svårt sjuka patienter och deras närstående. Detta kräver att du har förmåga att möta människor i kris och är empatisk och lyhörd. Du tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig.  

 

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande. 

 
Referensnummer:
171255
 
Sista ansökningsdatum:
2020-08-16
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08 616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Pia Petrovic
Tel: