Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterskor till Internmedicin, Södersjukhuset

2020-10-08
Region Stockholm, Sjuksköterska

Internmedicin är Sveriges största internmedicinska klinik och ett av Södersjukhusets elva verksamhetsområden. Vi har 550 anställda, fem vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och omfattande verksamhet vid akutmottagningen.  

Vill du arbeta extra hos oss och bidra med högklassig akutsjukvård på någon av våra slutenvårdsavdelningar? Välkommen till oss på Internmedicin!   

Arbetsuppgifter:  

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda ett omväxlande arbete på våra akutvårdsavdelningar AVA, Stroke/Neurologi, Gastroenterologi/Hepatologi & diabetes/endokrin samt Lung/Allergi & Hematologi. På avdelningarna vårdas patienter med många olika medicinska diagnoser, vilket ger dig ett varierande arbete med goda möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper.  

Vårt fokus ligger på omvårdnad och kvalité och vi arbetar kontinuerligt med utveckling av vår verksamhet. För att du snabbt ska känna dig trygg i arbetet hos oss erbjuder vi dej en introduktion anpassad efter dig och dina tidigare erfarenheter. Vi ger dig möjlighet till fri friskvård i det interna Hälsoteamets träningslokaler, med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.

Anställningsform:  

Fast anställning

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av och tycker om att arbeta med akutsjukvård. 

Personliga egenskaper:  

Du sätter patienten i första rummet och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Vi värdesätter nytänkande och engagemang i att vara med att utveckla vård och omvårdnad. Du samarbetar väl med andra för att uppnå gemensamma mål. Som person är du ödmjuk och bemöter människor med respekt. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
171277
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-15
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra Söder, Tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Peter Blomberg
Tel: 08-616 3175