Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterska erfaren eller nyutbildad

2020-09-09
Region Stockholm, Sjuksköterska

Södersjukhuset – ett akutsjukhus mitt i Stockholm, är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten" 

Ortopedi på Södersjukhuset
Södersjukhusets Ortopedi verksamhet har en bred operativ verksamhet för ett stort antal ortopediska diagnoser. Verksamhetsområdet Ortopedi har tre vårdavdelningar, ortopedmottagning och en stor operationsavdelning.

På avdelning 17
Här kommer du att möta patienter som kommer in på remiss för att få hjälp att åtgärda någon skada/sjukdom i skelett eller leder.  Avdelningens huvuduppdrag är att vårda patienter som kommer in på remiss och är i behov av en ledplastik i höft-, knä- eller axel, samt patienter som behöver ryggkirurgi. Avdelningen arbetar med vårdprocesser och korta vårdtider. Varje dag opereras mellan 4–9 patienter.

Vi arbetar i team, där sjuksköterskan delar ansvaret om patientens vård med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter. Du arbetar coachande för att öka patienternas motivation och medverkan i rehabilitering efter operationen.

Avdelning har ett utbildningsuppdrag och du kommer att möta studenter från olika utbildningar och kurser.

VI söker både dig som har arbetet ett tag eller dig som är nyutexaminerad. Hos oss får alla en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och fortbildning. Du stöttas av många erfarna sjuksköterskor och omvårdnadsledare som dagligen finns på plats.

Boka gärna en intervju så får du träffa oss.

Övrig information:
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

 
Referensnummer:
171954
 
Sista ansökningsdatum:
2020-10-04
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Marie Sjöstedt
Tel: 08-6164685
Pernilla Lundström
Tel: 08-616 4685