Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Operationssjuksköterska till Ortopedoperation, Södersjukhuset

2020-09-15
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Vi erbjuder dig
Operationshuset är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 3 som organisatoriskt tillhör VO Ortopedi. Vi utför ca. 6000 ingrepp per år uppdelat i elektiva och akuta. Vi har en spännande palett av ingrepp ledplastiker, trauma, fot, hand, axlar. Du deltar med andra ord i såväl stora ortopediska operationer, tex större revisioner och mindre operationer elektiva och akuta operationer.

Målet är att varje operationssal ska bemannas med tre personer. På så vis kan arbetet med patienterna ske växelvis och samtidigt leda till ett effektiv och patientsäkert flöde. Dessutom strävar vi efter att stärka teamarbetet runt patienten på operation, där alla yrkeskategorier är viktiga för att patienten ska få en säker och professionell omvårdnad.  Att vara en del i helheten är för oss självklart, vi hjälps åt och samarbetar över alla gränser!

Alla som kommer till oss ska få en inskolning anpassad efter erfarenhet och därför blir tiden olika utifrån individen. Efter inskolningsperioden fortsätter kontinuerlig vidareutbildning och kompetensutveckling inom ortopedi.  Vi kan även erbjuda att rotera ut till vår preop och ta emot patienter före operation.

På Södersjukhuset har du som anställd fina förmåner allt från friskvård (gym och olika träningspass) till löneväxling.

För att förebygga längre sjukskrivningar och kroniskt arbetsrelaterade besvär, erbjuder vi dig som anställd en kontakt med Hälsoteamets behandlande personalsjukgymnast.

Vi tar emot för besök om du är nyfiken på vår arbetsplats!

Vi söker dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse av ortopedi och med stark lust att utvecklas och delge av dina kunskaper för att utveckla vår verksamhet. Även om vi tar vårt arbete på stort allvar så har vi en svaghet för personer med humor och att du värdesätter ett positivt arbetsklimat.

Anställning
Tillsvidareanställning, heltid (38,15h/v inkl. helgtjänstgöring). Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning

Kvalifikationer:
Utbildad legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationsvård.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Veronica Dahlgren: 08-616 17 12
Vårdenhetschef Charlotta Olivecrona: 08-616 28 06

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet centra söder:  0704843310
 

 

 

 
Referensnummer:
172053
 
Sista ansökningsdatum:
2020-10-18
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder 0704843310

Kontaktpersoner

Charlotta Olivecrona
Tel: 08-616 28 06
Veronica Dahlgren
Tel: 08-616 10 00