Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Timanställd undersköterska till strokeenheten, Södersjukuset!

2020-09-16
Region Stockholm, Undersköterskor

Varje år drabbas ca 30 000 personer i Sverige av stroke där varje sekund är avgörande för hur mycket livet för den drabbade kommer påverkas. Vill du vara med att rädda hjärnan?  

Arbetsuppgifter:  

Här på Strokeenheten är vi med patienten hela vägen från det att ambulansen kör in i akutrummet. Som undersköterska har du en betydelsefull och viktig roll i att säkerställa våra patienters basala omvårdnadsbehov. Arbetet innebär sedvanliga undersköterskeuppgifter i en miljö med korta vårdtider.

Vi vill erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du i nära samarbete med teamet gör stor skillnad för andra människor. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll kommer du att få en individanpassad introduktion och utbildning i strokekompetens. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:  

Timanställning 

Din bakgrund:  

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård samt erfarenhet av arbete på en strokeenhet/avdelning.   

Personliga egenskaper:  

Som person är du trygg, ödmjuk och bemöter människor med respekt. För att rädda hjärnan är det särskilt viktigt att insatserna är snabba och det ställer höga krav på väl fungerande samarbete bland oss som arbetar på avdelningen. Du samarbetar därför bra i team samtidigt som du har förmåga att prioritera och arbeta självständigt. Du sätter alltid patienten först och vill vara med att utveckla omvårdnaden för våra strokepatienter.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Information om tjänsten lämnas av:  

Tf, Vårdenhetschef Jessika Sörstad

Mail: jessika.sorstad@sll.se 

Facklig företrädare:  

Kommunal

Tel: 08-616 16 83  

Övrig information:  

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Ansökningar som inte är fullständiga med både CV och personligt brev kommer ej att tas i beaktning. Vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

 
Referensnummer:
172080
 
Sista ansökningsdatum:
2020-10-04
 
Fackliga representanter:
Kommunal

Kontaktpersoner

Jessika Sörstad
Tel: