Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

För att minska risken för smittspridning av covid-19 för Södersjukhusets patienter och medarbetare införs ett generellt besöksförbud. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Nattsjuksköterska till Internmedicin, Södersjukhuset!

2020-09-16
Region Stockholm, Sjuksköterska

Internmedicin på Södersjukhuset är Sveriges största internmedicinska klinik, med 550 anställda, 5 vårdavdelningar, medicinmottagning, endoskopiskt centrum och omfattande verksamhet vid akutmottagningen.  

Arbetsuppgifter:  

För dig som är sjuksköterska kan vi erbjuda ett omväxlande arbete på våra akutvårdsavdelningar AVA, Stroke/Neurologi, Gastroenterologi/Hepatologi & diabetes/endokrin samt Lung/Allergi & Hematologi. På avdelningarna vårdas patienter med många olika medicinska diagnoser vilket ger dig ett varierande arbete med goda möjligheter att utvecklas och bredda dina kunskaper.  

Vårt fokus ligger på omvårdnad och kvalité och vi arbetar ständigt med utveckling av vår verksamhet. Vi erbjuder dig att arbeta i en förändringsinriktad organisation och att medverka i förbättringsarbeten där dina idéer och erfarenheter tas tillvara.  

Hos oss får du en individuellt utformad och anpassad introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet. Är du nyutexaminerad som sjuksköterska så kan vi erbjuda dig en trygg start på din karriär genom introduktion, handledning och fortbildning.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning.

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. 

Tidigare arbete på akutsjukhus är meriterande. 

Personliga egenskaper:  

Som person är du ödmjuk och bemöter människor med respekt. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad. Vi värdesätter nytänkande och samarbetsförmåga. Det är önskvärt att du har erfarenhet av och gillar att arbeta med akutsjukvård. Vi tror att rätt kandidat har förmåga att se möjligheter i utmaningar och är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete.  

Information om tjänsten lämnas av: 

AVA : Bodil Persson, 08-616 39 69

NAVE (neurologi): Eva Nygren, 08-616 32 41

Avdelning 81 (stroke): Jessika Sörstad, 08-616 42 03

Avdelning 80/83 (gastro/hepatologi & diabetes/endokrin):Elisabeth pantzar, 08-616 31 61 & Petronella Hamnmark, 08-616 32 65

Avdelning 82 (lung/allergi & hematologi): Johan Åslinder, 072-582 47 34 & Peter Blomberg, 08-616 31 75

Fackliga företrädare: 

Vårdförbundet centra Söder 

Tel: 070-484

 
Referensnummer:
172084
 
Sista ansökningsdatum:
2020-10-11
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra Söder