Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Vi söker dig som gillar att vara med och utforma framtidens hjärtsjukvård på Södersjukhuset!

2020-10-21
Region Stockholm, Sjuksköterska

Kardiologen på Södersjukhuset är en av Sveriges största enheter för hjärtsjukvård och ligger i framkant inom kvalitetsutveckling och omvårdnadsforskning. Avdelningarna har ett nära samarbete med akuten, koronarintervention och pacemakeroperation. Hjärtavdelningarna bedriver vård, mot ischemi, arytmi och hjärtsvikt. Vi arbetar främst med akutsjukvård men har även subakut och elektivvård. I vår verksamhet pågår fortlöpande forskning och utveckling av arbetssätt och metoder.

 Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete som innebär kvalificerad vård av patienter med olika former av akuta hjärtproblem. Våra avdelningar med inriktning mot ischemi, arytmi och hjärtsvikt har avancerad teknisk utrustning. Hos oss satsar vi mycket på kompetensutveckling. Vi har utbildningar på olika nivåer med kardiologisk omvårdnad i fokus. Mycket av kompetensutvecklingen är obligatorisk och ett led i den individuella kompetensutvecklingsplanen. Vi förstår vikten av en god arbetsmiljö och förutom en gedigen introduktion med mentorskap lägger vi därför stort fokus på hälsosam schemaläggning och möjlighet till daglig reflektion. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i en forskningsintensiv miljö där patientens vårdbehov och säkerhet alltid är ett prioriterat område.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och träningspass. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana. 

Vi söker

Du är leg. sjuksköterska och har förmåga att samarbeta och visa respekt för dina medmänniskor. Du har ett reflekterande förhållningssätt och är en ansvarstagande person. Du är ambitiös och vill utvecklas. Du har ett personcentrerat förhållningssätt, bemöter patienter och kollegor med omtanke, respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. 

 Vi söker dig som önskar arbeta treskift alternativt enbart nätter. 

Anställningsform:

Tillsvidare, eller enligt dina önskemål.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska, både nyutexaminerad eller med några års yrkeserfarenhet.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intresserad? Tveka inte att skicka in din ansökan.

Övrig information

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

 

 
Referensnummer:
172175
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder 070-484 3310

Kontaktpersoner

Eva Kristensen
Tel: 08-616 32 23
Rita Glietsch
Tel: 08-616 34 81