Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Undersköterska till Modul 1 operation Södersjukhuset

2020-10-01
Region Stockholm, Undersköterskor

 

Är du undersköterska och vill arbeta med elektiva patientflöden inom kirurgi och urologi på nya operationsavdelningen på Södersjukhuset? Då ska du söka till oss!

Vi erbjuder

Vi inom Modul 1 opererar elektiva patienter på 5 topmoderna operationssalar. Som undersköterska på operations får man arbeta med en stimulerande blandning av dagkirurgiska- och större slutenvårdsoperationer. Patienterna kommer från olika specialiteter som bröst, kolorektal och urologi. Ingreppen utförs genom öppen kirurgi, laparaskopi, transuretral- samt robotkirurgi. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession. Förra hösten flyttade vi in i helt nya lokaler och du har stora möjligheter att vara med och utforma morgondagens operationssjukvård. Tillsammans med oss kommer du också vara med och fortsätta bygga vår operationsmodul.

Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med minst 2 års erfarenhet av operationsverksamhet. 

Du är positiv, god samarbetsförmåga och stabil och har en förmåga att se till helhetsperspektivet i verksamheten när du arbetar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en öppenhet inför förbättringar och vill bidra till vår gemensamma utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

 
Referensnummer:
172392
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-01
 
Fackliga representanter:
Kommunal 08-616 10 00vx

Kontaktpersoner

Katja Vuori
Tel: 08- 616 10 00 vx