Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Barnsjuksköterska till Nackamottagningen, Sachsska barn- och ungdomssjukhuset

2020-10-05
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

En av våra specialistsjuksköterskor har gått vidare till en chefstjänst inom Sachsska och därför söker vi en ny kollega till vår trivsamma mottagning som ligger i Nacka närsjukhus. Vår enhet utreder och behandlar barn med kroniska sjukdomar inom bl.a. allergologi, nefrologi och neuropsykiatriska tillstånd. Vi är inne i en förändringsprocess som innebär att mottagningen kommer ha samma vårdnivå som sjukhuset. Vi söker dig som trivs att arbeta i team då teamarbete är centralt i vår verksamhet.

Som specialistsjuksköterska kommer du att ha självständiga besök och vi ser gärna att du som söker är intresserad av nefrologi, neuropsykiatri och barn med uppfödningssvårigheter. Nackamottagningen är en del av Sachsska barn- och ungdomssjukhuset och Södersjukhuset som erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Kvalifikationer: Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete

Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du ska ha god samarbetsförmåga och att du gillar att arbeta i team. Som person är du lyhörd, flexibel och engagerad.

 

Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 

 

 

 
Referensnummer:
172451
 
Sista ansökningsdatum:
2020-10-30
 
Fackliga representanter:
Ylva Fryckstedt, vårdförbundet, 08-6061035

Kontaktpersoner

Malin Blomberg
Tel: