Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Är du sjuksköterska och intresserad av kirurgi?

2020-10-12
Region Stockholm, Sjuksköterskor kirurgi

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm på Södermalm med fantastisk utsikt över Årstaviken och närhet till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats med möjlighet till fri friskvård i egna träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.

 

Om Jobbet

Verksamhetsområde kirurgi ligger i framkant med bred kirurgisk verksamhet, där vi arbetar med robot och laparoskopisk kirurg.

Du kommer vara en del av ett ambitiöst och inspirerande team bestående av läkare, enhetsledare, omvårdnadsledare, undersköterskor, medicinska sekreterare och bemanningsassistenter. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna där vi har patienten och anhöriga i fokus. Avdelningen leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare, enhetsledare och vårdenhetschefer. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet.

Våra fyra avdelningar består av:

Avdelning 13: Akut/trauma och allmänkirurgisk vårdavdelning. Snabb genomströmning av patienter och korta vårdtider. Den elektiva kirurgin består främst av bråckkirurgi.

Avdelning 14: Vårdar patienter med sjukdomar i övre mag-tarmkanalen, t.ex. galla, magsäck eller bukspottkörteln. Elektiv kirurgi består främst av galloperationer.

Avdelning 57: har inriktning kärl, bröstcancer och allmänkirurg med hög produktion och aktivt utvecklingsarbete.

Avdelning 67: Har inriktning kolorectal cancer, inflammatoriska sjukdomar, divertikelsjukdomar och proktologi. Man arbetar enligt ERAS-modellen. Avdelningen bedriver aktivt utvecklingsarbete.

Vi söker dig

Som har ett genuint intresse för kirurgi med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att tillsammans med oss kunna utveckla våra verksamheter. Du har möjlighet att kunna rotera på våra fyra avdelningar och utveckla din kompetens. Vi tar vårt arbete på stort allvar och har en svaghet för personer med humor och som värdesätter en arbetsplats med ett positivt klimat.

Kvalifikationer

Nyutexaminerad eller utbildad legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom kirurgisk vård.

Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Tillträde enligt överenskommelse

Individuell schemaläggning

Övrigt

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
172537
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-15
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet söder tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Birgitta Sandholm
Tel: 08-616 24 78
Anne-Charlotte Brauer
Tel: 08-6162417
Agneta Strååt Gissberg
Tel: 08-616 2602
Maria Thambert
Tel: 08-616 23 38