Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Kontaktsjuksköterska till Onkologmottagningen, vikariat

2020-10-16
Region Stockholm, Sjuksköterskor onkologi

 

Vi söker dig som vill arbeta som kontaktsjuksköterska på vår onkologiska mottagning!

På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.

Onkologiska mottagningen behandlar och följer upp patienter med tumörsjukdomar i alla stadier. Våra största patientgrupper är patienter med bröstcancer, colon-rektal cancer samt prostatacancer. Vi har nu behov av en sjuksköterska till vårt team som tar hand om bröstcancerpatienterna.

Bröstonkologen är en del av Bröstcentrum där även kirurgen, mammografin och patologen ingår. Vi har ett nära samarbete via multidiciplinära konferenser.

Om tjänsten 

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du både som mottagningssjuksköterska och kontaktsjuksköterska.  Du får ett roligt, omväxlande och självständigt arbete. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandlingar. Arbetsuppgifterna består till huvudsak att administrera och planera öppenvårdsmottagning. Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egna mottagningsbesök. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat till och med augusti 2021 med goda möjligheter till förlängning och /eller tillsvidareanställning då vi har en pensionsavgång under våren 2021.

Vi erbjuder
Individuellt anpassat introduktionsprogram som ger dig en bra förståelse för vår verksamhet. En attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi söker dig som 
är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi är meriterande.

För att lyckas i rollen
Du har förmåga att möta människor i kris då du i ditt arbete möter svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Du bör uppskatta att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycka om administrativt arbete. Du är empatisk och lyhörd och tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. 

Vi ser fram mot din ansökan!

 

 
Referensnummer:
172597
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-08
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tfn 0704843310

Kontaktpersoner

Gry Tigerstedt
Tel: 086164404