Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Erfaren barnmorska till Abortenheten VO Kvinnosjukvård/förlossning

2020-10-12
Region Stockholm, Barnmorskor

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/förlossning är ett av Södersjukhusets verksamhetsområden och har ca 650 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar en stor gynekologisk mottagning och psykosocial enhet, en gynekologisk akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har också en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet med egen operationsavdelning. 

Abortenheten är en barnmorskeledd enhet som kräver stor självständighet och förmåga till egna beslut hos den som arbetar här. Du ska ha god samarbetsförmåga och vilja arbeta för ditt team, tillsammans med gynekologer, barnmorskor och ultraljudsbarnmorskor. Vi arbetar med medicinska sena och tidiga aborter. Vi gillar forskning och är ofta medverkande i studier som leder oss framåt inom området. 

Arbetsuppgifter:

På abortmottagningen bedömer och planerar du självständigt okomplicerade aborter. Telefonbokning, preventivmedelsrådgivning och förskrivning. Återbesöksmottagning, läkarmottagning, patientnära arbete i dagvård.

Kvalifikationer:
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.

Har du certifiering i vaginala ultraljud är det ett plus men inget krav. Som ett led i din kompetensutveckling kan utbildning i vaginala ultraljud bli aktuellt.

Anställningsform: Heltid, ej helger eller röda dagar. Tillsvidareanställning. 

Information om tjänsten lämnas av:  Vårdenhetschef Eneli Salomonsson tel: 072-599 37 85 

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder: 070-484 33 10 

Vid anställning begärs utdrag från misstanke- och belastningsregistret enligt Södersjukhusets rutin.

Välkommen med din ansökan!

 
Referensnummer:
172601
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-12
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Eneli Salomonsson
Tel: 072-599 3785