Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Specialistsjuksköterska, neurologmottagning till Sachsska barn-och ungdomssjukhuset

2020-10-14
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Du kommer att arbeta med provtagning, telefonrådgivning, ansvara för mottagningar i samarbete med läkare samt ha egen sjuksköterskemottagning.
Vi har också dagvårdspatienter som kommer för olika undersökningar och behandlingar där du blir delaktig i arbetet.
 

Specialistvårdssektionen består av flera specialistinriktade enheter som tar emot barn och ungdomar 0-18 år. Vi bedriver både mottagning och dagvård inom varje enhet.

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i  hela verksamheten.


Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

 

Anställningsform: Vikariat på heltid under 6 månader. Kan eventuellt bli en tillsvidareanställning. Deltid kan diskuteras.

Arbetstid: Arbete dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn och ungdom. Erfarenhet inom neurologi är meriterande.

Personliga egenskaper: Du ska tycka om att arbeta både självständigt och i team med olika professioner samt ta eget ansvar.

 

Låter detta intressant, hör av dig!

 
Referensnummer:
172656
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-06
 
Fackliga representanter:
Thomas Schough, vårdförbundet, 08-616 13 69

Kontaktpersoner

Kathlen Gustafsson Lundmark
Tel: 08-616 45 95
Anne-Marie Boman-Chronqvist
Tel: 08-616 41 89