Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Operationssjuksköterska till nya operationshuset modul 2 på Södersjukhuset

2020-10-15
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

 

Det nya operationshuset driftsattes under hösten 2019. Operations-huset är indelat i 4 moduler med 6 operationssalar/modul. Vi söker nu medarbetare till modul 2 som organisatoriskt tillhör Handkirurgiska kliniken inom verksamhetsområde Specialistvård.  

Arbetsuppgifter: 

I modul 2 med 6 operationssalar bedriver vi elektiv/akut kirurgi inom Handkirurgi och elektiv Ortopedi. Vi kommer att i huvudsak operera patienter i dagkirurgi.

Vi arbetar i helt nya lokaler sedan november 2019 och här har du stora möjligheter att vara med och utveckla operationssjukvården tillsammans med den nya tekniken. 

Anställningsform: 

Tillsvidareanställning 100%, dagtid, måndag-fredag, schemalagd arbetstid, med viss kvällstjänstgöring 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är operationssjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Vana från handkirurgi och ortopedi är ett plus/meriterande.

Personliga egenskaper: 

Flexibilitet, god samarbetsförmåga och initiativrik är egenskaper vi värdesätter hos våra medarbetare. Intresse för kvalitets- och utvecklingsarbete är en tillgång och att du har en positiv och öppen attityd är en självklarhet för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

 
Referensnummer:
172697
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-08
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08- 616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Katarina Bragderyd
Tel: 08-616 46 97