Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud på Södersjukhuset

Generellt besöksförbud råder på Södersjukhuset p.g.a. covid-19. Gäller både besökare och medföljare. Undantag kan göras i särskilda fall. Läs mer

Sjuksköterska till Venhälsan, Södersjukhuset

2020-10-16
Region Stockholm, Sjuksköterska

Infektion/Venhälsan består av mottagningen Venhälsan samt två infektionsavdelningar. På Venhälsan handlägger vi HIV-infekterade personer oavsett kön, ursprungsland eller sexuell läggning. I det preventiva arbetet testar, behandlar och följer vi upp sexuellt överförbara infektioner där vår målgrupp är män som har sex med män.

Arbetsuppgifter
I det dagliga arbetet som sjuksköterska är du ansvarig för uppföljning av patienter med HIV, du har även rådgivning och provtagning för patienter som söker för sexuellt överförbara infektioner, smittspåra är en del av arbetet.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga personalkategorier såsom kurator och läkare runt patienten och ingår ett lösningsfokuserat team där vi hjälps åt.

Anställningsform
Vi söker två sjuksöterskor varav den ena är en tillsvidare anställning och den andra är ett vikariat för en föräldraledighet med eventuell möjlighet till förlängning.
Heltid 40h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Ett krav är att du har ett genuint intresse för vår målgrupp. Tidigare arbete med sexuell hälsa och HBTQ-frågor är meriterande.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta med och tycker om att arbeta i team, men kan även arbeta självständigt. Du förväntas vara trygg med att prata om sex och sexualitet och du behöver vara förberedd på att synen på sexualitet och vad som anses vara normalt/sunt varierar mellan individer.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För ytterligare information kontakta gärna vårdenhetschef Valeria Garzon tfn 072-5993545

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
 

 
Referensnummer:
172728
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-08
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tfn vx 08/6161000

Kontaktpersoner

Valeria Garzon
Tel: