Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Koronarintervention

2020-10-29
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du legitimerad sjuksköterska som vill ta chansen att utvecklas och bidra till utveckling av PCI-verksamheten på Södersjukhuset? Då är detta jobbet för dig!

Södersjukhuset är ledande i landet och har en av Sveriges största PCI-verksamheter som tillhör verksamhetsområde Kardiologi. Vi har ett väl utvecklat samarbete med hjärtintensiven och vårdavdelningarna. Verksamhetsområde Kardiologi har 400 medarbetare. Vi utför ca 2000 angio och 1300 PCIer om året. Vi har både elektiv och akut verksamhet. Det finns också en dagvårdsverksamhet för det elektiva flödet. Sjuksköterskor och läkare har ett nära och välfungerande samarbete inne på lab.

Vi erbjuder:

En unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som PCI sjuksköterska. Hos oss kommer du att arbeta i en spännande och utvecklande högteknologisk och forskningsintensiv miljö där patientens vårdbehov och säkerhet alltid är i centrum. Kontinuerlig kompetensutveckling där en plan görs för din utveckling. Du kommer att få ett gediget individanpassat inskolningsprogram som gör att du utvecklas och känner dig trygg i din yrkesroll och du blir en del av en stabil, mycket kompetent och trevlig arbetsgrupp.

Du erbjuds:

Arbetet hos oss är omväxlande och utvecklande. Det innefattar bland annat att sterilassistera och att vara patientansvarig sjuksköterska vid ingrepp, mottagningsarbete, ta hand om dagvårdspatienter, att som koordinator arbetsleda och planera det dagliga arbetet. Alla roterar mellan de olika positionerna. Vi jobbar i tvärprofessionella team. Vi har verksamhet dygnet runt och i vårt uppdrag ingår att utföra mycket avancerade akuta och planerade interventioner.

Hos oss får du även:

  • Kvarstannandebonus i form av tid som antingen kan tas ut i pengar eller ledighet
  • Ett friskvårdsbidrag, upp till 1500 kr/år
  • Friskvårdstimme varje vecka, samt tillgång till personalgym

Södersjukhuset är centralt belägen i Stockholm med mycket med goda kommunikationer nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Kvalifikationer:

Leg. Sjuksköterska. Du har några års erfarenhet av hjärtsjukvård. Det är meriterande om du arbetat med PCI eller intervention tidigare.

Personliga egenskaper:

Du har en naturlig förmåga att samverka, kommunicera och behärskar att arbeta självständigt. Du är lugn, stabil, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. Du är positiv till att arbeta i ett mindre team där kommunikation och strukturer leder oss i vårt arbete mot vårt gemensamma mål. Du bör vara en person med vilja att engagera dig och utveckla både dig själv och vår verksamhet. Du ska se fördelar med att arbeta tvärprofessionellt och tycka att teamarbete är stimulerande och viktigt.

Om tjänsten:

Tillsvidareanställning, heltid 36,20 timmar/vecka. Vi har beredskapstjänstgöring i hemmet på kvällar, nätter och helger. Du har ett beredskapspass per vecka och arbetar var sjunde helg.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 
Referensnummer:
172980
 
Sista ansökningsdatum:
2020-11-30
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet: Annette Korsell tel: 08-616 10 00

Kontaktpersoner

Karolina Ödman
Tel: 070 001 19 24