Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Två ST-tjänster i radiologi till Röntgenkliniken, Södersjukhuset

2020-11-13
Region Stockholm, ST-läkare

Södersjukhusets röntgenklinik är en av Sveriges största radiologiska kliniker med stor bredd och tonvikt på akutverksamhet. Vår verksamhet inkluderar DT, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, nuklearmedici samt MRT. Vi utför även barnundersökningar inom flertalet modaliteter. Vi är idag ca 150 medarbetare och utför omkring 140 000 undersökningar per år.

Röntgenkliniken är en arbetsplats som kännetecknas av prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vi värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt.

Som ST-läkare hos oss ingår du i en grupp om knappt 20 ST-läkare. Vi har en utarbetad ST-planering med utbildade handledare. Det finns alltid specialistläkare i närheten som du kan få hjälp av i ditt dagliga arbete. Alla ST-läkare deltar också i Södersjukhusets utvecklingsprogram inom ledarskap, organisation och vetenskapligt arbete. Vi sköter radiologiundervisningen i läkarutbildningen för studenterna på Södersjukhuset vilket skapar möjligheter för dig som är undervisningsintresserad.

Som ST-läkare hos oss erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete samt en utbildning med hög kvalitet och stor bredd.

Södersjukhuset har egna träningslokaler och en populär lunchrestaurang. Vi ligger centralt på Södermalm med närhet till pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har ett genuint intresse för akutradiologi.

Vi tror att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och har god förmåga att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina värderingar stämmer överens med våra.

Forsknings- och undervisningsintresse är meriterande.

Om tjänsten:

Anställningsform: Sex månaders vikariat med goda chanser till tillsvidareanställning vid vikariatets slut

Placering: Röntgenkliniken

Sysselsättning: Heltid

Kvalifikationer: Leg. läkare

Övrig information: Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

 
Referensnummer:
173331
 
Sista ansökningsdatum:
2020-12-03
 
Fackliga representanter:
Johan Gustafsson, Läkarförbundet, tel: 08-616 10 00 (Växeln)

Kontaktpersoner

Jonas Nordberg
Tel: 086164518