Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Röntgensjuksköterskor till Södersjukhuset

2020-12-21
Region Stockholm, Röntgensjuksköterska

Röntgenkliniken på Södersjukhuset är en av Sveriges största radiologiska kliniker och har en bred verksamhet med tonvikt inom akutverksamhet. Metoder vi utför är datortomografi, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, nuklearmedicin, MRT och barnverksamhet. Vi är idag ca 150 medarbetare på vår klinik och utför omkring 140 000 undersökningar per år varav ca 75% är akutverksamhet, resterande del är elektiv.  

 

I takt med att Södersjukhusets nya akutmottagning växer fram söker vi fler röntgensjuksköterskor till vår klinik. Vi garanterar mycket kunskap och lärdom, en högintensiv verksamhet där du behövs och gör skillnad samt ett härligt medarbetargäng! Vi arbetar i team och värdesätter en arbetsmiljö där gemenskap, tillit och kompetensutveckling är centralt.  

 

Rollen som röntgensjuksköterska:  

Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du med varierande och lärorika arbetsuppgifter inom olika modaliteter. Vi har en modern utrustningspark på de olika modaliteterna och brett undersökningspanorama med allt från konventionell röntgen till mer avancerade undersökningar på både barn och vuxna. Vi kan därför erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas vidare inom ditt yrke vilket vi värdesätter.   

Vi tror att du som sökande är leg. röntgensjuksköterska och har minst ett par års erfarenhet i en liknande roll. Det är meriterande om du har god erfarenhet av Datortomografi.

 

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel samt intresserad av teknik och utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och glädje till vårt team. Du har lätt för att samarbeta samt är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

 

För att trivas hos oss bör dina grundvärderingar stämma överens med våra – respekt för individen med patienten i fokus.  

 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställningar på heltid, 100%.

 

Kvalifikationer:  

Legitimerad röntgensjuksköterska. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av akutverksamhet.

 

Övrigt:

Södersjukhuset tillämpar även registerkontroll före beslut om anställning.

 

 

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan!  

 

 
Referensnummer:
174100
 
Sista ansökningsdatum:
2021-01-24
 
Fackliga representanter:
Helen Granlund, Vårdförbundet, 08-616 10 00 (växel)

Kontaktpersoner

Merhay Hailemariam
Tel: 086161449
Ulrika Bergstedt
Tel: 08-616 43 08