Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Du som är undersköterska - vi söker nu nya kollegor!

2020-12-30
Region Stockholm, Undersköterskor

 

Vi söker undersköterskor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i 2019 och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi som utöver operation består av fyra vårdavdelningar samt två mottagningar.

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning. 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”.
 

Hos oss får du

 • Mångfald med stor variation av operationer inom bukkirurgi, interventionell kärlkirurgi, och endoskopisk kirurgi. Jourtid (kl 21-07) ingår även gynekologiska, obstetriska operationer samt urologiska ingrepp

  Vi erbjuder
 • Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning
 • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team.
 • Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten
 • Möjlighet till hospitering vid intresse
 • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt

  Vi söker
  Vi söker dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet från akutsjukvård. Du är en öppen och ärlig person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

  Anställning
  Tillsvidareanställning, heltid (37,0 h/v inkl. helgtjänstgöring), som undersköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning.

  Övrig information
  Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  

  Kontakt
  Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, maria.hawborn@sll.se  eller vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, pia.a.andersson@sll.se 
  Facklig representant Rolf Nissen, Kommunal, tel nr 08-616 2374
   
  Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!


  Välkommen till oss på Södersjukhuset!
   

 

 

 
Referensnummer:
174226
 
Sista ansökningsdatum:
2021-01-31
 
Fackliga representanter:
Rolf Nissen, Kommunal, tel nr 08-616 2374