Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Lungmedicin, avdelning 82, Södersjukhuset

2021-01-04
Region Stockholm, Sjuksköterska

Är du intresserad av avancerad medicinsk vård och behandling av patienter med akuta lungmedicinska sjukdomar? Är du dessutom en person som tycker om att driva projekt och prova nya grepp för säker vård och god arbetsmiljö?  Då kan lungmedicin vara något för dig.

Avdelning 82 på Södersjukhuset tillhör Verksamhetsområde Internmedicin. Vi har ganska nya lokaler med enkelrum och ett par tvåbäddsrum alla med tillhörande hygienutrymmen. Vi diagnosticerar lungmedicinska sjukdomar och behandlar många av våra patienter med bl a noninvasiv ventilatorbehandling och pleuradränage. Båda patientgrupperna kräver avancerad diagnostik och akut behandling.  

Arbetsuppgifter

Förutom våra lungmedicinska vårdar vi många patienter med skiftande diagnoser vilket medför att du som sjuksköterska utvecklar en bred kunskapsbas. Du samarbetar kring patienter med olika yrkeskategorier utifrån målsättningen att ge en god och säker vård.

Vår avdelning har en lång tradition av stabilitet och kontinuitet. Avdelningen fungerar mycket bra genom att vi har genomarbetade och tydliga rutiner. Vi lägger stort fokus på samarbete och kommunikation mellan alla professioner. Teamarbetet har alltid varit viktigt hos oss och vi arbetar fortlöpande för att förbättra detta. Vi hjälper inte till - vi hjälps åt över alla professioner.  

Anställningsform

Tillsvidare, heltid.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård.

Information om tjänsten lämnas av 

Vårdenhetschef Johan Åslinder  

070 334 33 38

 

 
Referensnummer:
174233
 
Sista ansökningsdatum:
2021-01-24
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder 070 4843310

Kontaktpersoner

Johan Åslinder
Tel: