Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Hudklinikens behandlingscentrum - Föräldravikariat

2021-01-11
Region Stockholm, Sjuksköterska

 

Hudkliniken med Specialistcentrum sexuell hälsa består av hudmottagning med behandlingscentrum, sti-mottagning och HBT-hälsans samtalsmottagning.

En av våra sjuksköterskor kommer att vara föräldraledig och vi behöver därför en vikarie.

Du kommer huvudsakligen att arbeta på Hudklinikens behandlingscentrum dit patienterna kommer för behandling av hudsjukdomar. Vi arbetar med sårbehandling, ljus- och badbehandling, buckybehandling samt fotodynamisk terapi. 

 

Anställningsform: Visstidsanställning heltid måndag-fredag 40/tim/vecka, dagtjänstgöring. Tillträde snarast och vikariatets längd är cirka 1 år med ev förlängning..

Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg. sjuksköterska. Meriterande om du har erfarenhet och/eller ett genuint intresse av att arbeta med bensårspatienter och hudbehandling.

Då mottagningsarbetet innefattar självständigt arbete ser vi gärna att du som söker har förmåga att prioritera, kommunicera, samarbeta samt se till patientens individuella behov.

 

Hos oss arbetar vi enligt Södersjukhusets värdegrund ”för patienten – med patienten”

Vi kan erbjuda fina lokaler, trevliga arbetskamrater och friskvård.

 
Referensnummer:
174337
 
Sista ansökningsdatum:
2021-01-31
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet 08-616 1000 vx

Kontaktpersoner

Johanna Nilsson
Tel: 08-6162763