Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Undersköterska till ortopedoperation

2021-01-12
Region Stockholm, Undersköterskor

Om jobbet:
Som undersköterska på Ortopedoperation arbetar du på operationssalen i ett team som består av anestesisjuksköterska, operationssjuksköterska, anestesiläkare och ortopedläkare. Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med operationssjuksköterska ta fram och förbereda apparatur och instrument för patientens operation, placera patienten i ett korrekt läge inför operationen och under operationen bistå operationsteamet med nytt material, viss dokumentation och handha genomlysning när det behövs. Efter operationen ska det avvecklas och sedan ska operationssalen förberedas igen för nästa patient.

Målet är att varje operationssal ska bemannas med sex personer uppdelat på två salar då kan uppdukning ske i uppdukningsrum under tiden att operation pågår i operationssalen. På så vis kan arbetet med patienterna ske växelvis och samtidigt leda till ett effektiv och patientsäkert flöde. Dessutom strävar vi efter att stärka teamarbetet runt patienten på operation, där alla yrkeskategorier är viktiga för att patienten ska få en säker och professionell omvårdnad. 

Vi arbetar aktivt med att ständigt öka vårdkvaliteten, patientsäkerhetsfrågor samt att förbättra våra arbetsuppgifter och vara nytänkande.

Alla som kommer till oss ska få en introduktion anpassad efter erfarenhet och därför blir tiden olika utifrån individen. Efter inskolningsperioden fortsätter kontinuerlig vidareutbildning och kompetensutveckling inom ortopedi.  

Vi söker dig som har:
Undersköterskeutbildning och gärna erfarenhet av operationssjukvård eller annan akutsjukvård.

Meriterande om du är undersköterska med specialistutbildning inom operation.

Anställning:
Heltid 37 tim./vecka med kväll- och helgarbete, individuell schemaläggning.

Vi erbjuder dig introduktion formad efter dina behov. 

 

 
Referensnummer:
174386
 
Sista ansökningsdatum:
2021-02-14
 
Fackliga representanter:
Kommunal exp. 08-6161683

Kontaktpersoner

Charlotta Olivecrona
Tel: 08-616 28 06