Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska med inriktning kärl, bröstcancer och allmänkirurgi till avd 25 VO Kirurgi, Södersjukhuset

2021-01-13
Region Stockholm, Sjuksköterska

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Med ett gemensamt synsätt, där allt som görs på Södersjukhuset genomsyras av vår värdegrund, vill vi utgöra ett självklart vårdalternativ, både nu och i framtiden.


VO Kirurgi, med nästan 400 anställda, är en så kallad universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning, men också implementering av ny kunskap är kärnuppdrag. Vi står inför en spännande förändringsresa 2021 där vi vill modernisera verksamheten med målet att bli den bästa arbetsplatsen med den bästa vården. Tillsammans.

Vi erbjuder en attraktiv och utvecklande arbetsplats med möjlighet till fri friskvård i egna träningslokaler med gym, gruppaktiviteter och tillgång till sjukgymnast.

Om Jobbet
Vi söker sjuksköterskor till avdelningen 25 vars verksamhet har inriktning kärl, bröstcancer och allmänkirurg, vid avdelningen bedrivs ett aktivt utvecklingsarbete. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan de olika yrkesgrupperna där vi har patienten och anhöriga i fokus. Avdelningen leds av coachande och närvarande omvårdnadsledare, enhetsledare och vårdenhetschef. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet.

Vi söker dig
Som har ett genuint intresse för kirurgi med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att tillsammans med oss kunna utveckla verksamheten. Vi tar vårt arbete på stort allvar och har en svaghet för personer med humor och som värdesätter en arbetsplats med ett positivt klimat.

Kvalifikationer
Nyutexaminerad eller utbildad legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom kirurgisk vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning
Heltid 38:15 timmar/vecka, individuell schemaplanering. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Anne-Charlotte Brauer tel  08-616 12 57 eller mobil 070-4841081.

Facklig representant Mina Olsson, Vårdförbundet, 08-6161225

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!
 

Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 
Referensnummer:
174408
 
Sista ansökningsdatum:
2021-02-07
 
Fackliga representanter:
Mina Olsson, Vårdförbundet 08-6161225