Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Är du operationssjuksköterska och vill arbeta dagtid?

2021-01-13
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Vill du arbeta på en dagoperationsavdelning där stämningen är god, kollegorna trevliga och du snabbt känner dig som en i gänget – då ska du söka till oss på Gynoperation, Modul 5!  

Kvinnoklinikens operationsavdelning är en del av Södersjukhusets kvinnoklinik. Här har vi en liten avdelning med fem operationssalar där vi bedriver både akut och elektiv gynekologisk och obstetrisk kirurgi.

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning har ca 670 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet och egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet.  

Vi kommer att kunna erbjuda dig ett stimulerande arbete på en operationsavdelning där arbetstempot tidvis är mycket högt och där teamarbete och flödesarbete är det naturliga arbetssättet.  Introduktionen utformas individuellt. Möjlighet till kompetensutveckling inom gynekologi och obstetrik erbjuds.  

Arbetsuppgifter:  

Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationsavdelning.  

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.  

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och som kan ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och är van att organisera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du ska inte vara främmande för urakuta situationer. Det är viktigt att kunna se helheten på en operationssal samt att alltid ha patienten i fokus.  

Anställningsform:  

Vikariat ett år med möjlighet till förlängning. Dagtid måndag - fredag.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

 
Referensnummer:
174419
 
Sista ansökningsdatum:
2021-02-05
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Linn Hasselblad
Tel: 072-599 36 15