Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Vi söker en legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast till Handkirurgiska kliniken

2021-01-15
Region Stockholm, Sjukgymnast/Fysioterapeut

Är du intresserad av handkirurgisk rehabilitering, vill vara delaktig i kvalitetssäkringsarbete och arbeta i ett välfungerande multidisciplinärt team?

Då är du välkommen att ansöka till oss! 

Handkirurgiska kliniken på Södersjukhuset är Region Stockholms enda specialistklinik för behandling av skador och sjukdomar i händerna. Kliniken har regionansvar för Stockholms-, Sörmlands- och Gotlands län. Klinikens integrerade rehabiliteringsteam består av 16 medarbetare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och kurator gemensamt organiserade under egen enhetschef. 

Arbetsuppgifter: 

Det fysioterapeutiska arbetet innefattar pre- och postoperativ träning/behandling i nära samarbete med läkare, arbetsterapeut och övriga personalkategorier. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt. Arbetet är mycket stimulerande med ett högt tempo. Kvalitetssäkring och FoUUi-frågor är en viktig del av arbetet.

Anställningsform: 

Vikariat minst 1 år med ev förlängning . Tillträdesdatum 2021-04-01 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer: 

Legitimerad Fysioterapeut/Sjukgymnast med god anatomisk och biomekanisk kunskap/förståelse gällande övre extremiteten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handkirurgisk-, ortopedkirurgisk eller pediatrisk verksamhet. Magister-/masterexamen är meriterande. 

Personliga egenskaper: 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker är flexibel har god samarbetsförmåga, intresserad av ämnesområdet och har ett stort intresse av utvecklingsfrågor.  

 
Referensnummer:
174421
 
Sista ansökningsdatum:
2021-02-07
 
Fackliga representanter:
Saco 08-616 10 00vx

Kontaktpersoner

Tobias Tandrup
Tel: 08-6164394