Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Södersjukhuset

2021-01-13
Region Stockholm, Sjuksköterska

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vår verksamhet har lokaler på Södermalm med utsikt över Årstaviken och nära till bra kommunikationer. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

 

Kirurgmottagningen består av fyra sektioner, kärl, kolorektal, övre GI samt allmän/akut.Snart går en av våra sjuksköterskor på föräldraledighet och vi söker en vikarie under ca ett år till Övre Gi och Allmän/akut sektionerna. Låter det spännande? Läs mer!

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss på Kirurgmottagningen arbetar du i ett högt tempo där det finns möjlighet att påverka och utvecklas. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att trivas på jobbet!

 Dina arbetsuppgifter som mottagningssjuksköterska kommer bl.a. att vara:

  • Delta vid läkarbesök
  • Telefonrådgivning
  • ​Assistera vid mindre mottagningsoperationer

I rollen ingår också att hantera väntelistor, remisser och kvalitetsregister. Stor del av arbetet är administrativt.

 Vi söker dig som

  • Är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet,
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Orbit 5, Tele Q och TakeCare

Som har ett genuint intresse för kirurgi med stark lust att utvecklas och delge dina kunskaper för att tillsammans med oss kunna utveckla verksamheten. Vi tar vårt arbete på stort allvar och har en svaghet för personer med humor och som värdesätter en arbetsplats med ett positivt klimat.

Om du är flexibel, positiv och tycker om att arbeta i team såväl som självständigt tror vi att du kommer trivas hos oss. Du är en god organisatör och planerar ditt arbete för patientens bästa. Samtidigt tycker du om att bidra till verksamhetens utveckling.

Anställning
Visstidsanställning, dagtid 40h/v mån-fredag med röda dagar lediga. Start gärna 20210401—20210530 med möjlighet till förlängning.

Södersjukhuset erbjuder friskvårdstimme, friskvårsbidrag och gratis träning på vårt egna Hälsoteam. 
 

 Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Ann-Louise Varg 08-616 2343 eller enhetsledare Marita Brunier 08 - 6162303.
Facklig representant Charlotta Nilsson, Vårdförbundet, 08 - 6161823

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

 Välkommen till oss på Södersjukhuset!

 

 

 

 
Referensnummer:
174437
 
Sista ansökningsdatum:
2021-02-07
 
Fackliga representanter:
Charlotta Nilsson, Vårdförbundet, 08 - 6161823

Kontaktpersoner

Ann-Louise Varg
Tel: 08-6162343