Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Kontaktsjuksköterska till onkologiska mottagningen, Södersjukhuset

2021-02-17
Region Stockholm, Sjuksköterskor onkologi

Vi söker dig som vill arbeta som kontaktsjuksköterska på vår onkologiska mottagning!

På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingen ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.

Onkologiska mottagningen behandlar och följer upp patienter med tumörsjukdomar i alla stadier. Våra största patientgrupper är patienter med bröstcancer, colo-rektalcancer samt prostatacancer. När nu två av våra erfarna medarbetare går i pension under våren söker vi två nya kollegor till våra team på Bröst- samt Gi/Urosektionen.

Bröstsektionen är en del av Bröstcentrum där även kirurgen, mammografin och patologen ingår och vi har ett nära samarbete via multidisciplinära konferenser. Urologsektionen samarbetar med urologen med gemensamma mottagningar och konferenser och Gi-sektionen har ett nära samarbete med kirurgklinikerna i Stockholm. 

Om tjänsten 

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du både som mottagningssjuksköterska och kontaktsjuksköterska.  Du får ett roligt, omväxlande och självständigt arbete. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandlingar. Arbetsuppgifterna består till huvudsak att administrera och planera öppenvårdsmottagning. Du arbetar självständigt med daglig telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egna mottagningsbesök.

Vi erbjuder
Individuellt anpassat introduktionsprogram som ger dig en bra förståelse för vår verksamhet. En attraktiv och utvecklande arbetsplats centralt belägen i Stockholm med mycket bra kommunikationer. Vi har möjlighet till friskvård i fina träningslokaler. Södersjukhuset erbjuder även en trevlig personalmatsal, uppskattade after works och anordnar löpande andra sociala arrangemang.

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Vi söker dig som 
Är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi är meriterande.

För att lyckas i rollen
Du har förmåga att möta människor i kris då du i ditt arbete möter svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Du bör uppskatta att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycka om administrativt arbete. Du är empatisk och lyhörd och tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. 

Vi ser fram mot din ansökan!

 

 
Referensnummer:
174722
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-07
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, tfn 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Gry Tigerstedt
Tel: 086164404