Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Operationssjuksköterska Natt till Kirurgoperation Modul 4, Södersjukhuset

2021-02-04
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Vi söker nu nya nattkollegor!

Vi söker operationssjuksköterskor som vill bli våra nya kollegor till vår nybyggda högspecialiserade operationsavdelning. Avdelningen invigdes i oktober förra året och består av sex operationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. Operationsavdelningen tillhör VO Kirurgi som utöver operation består av fyra vårdavdelningar samt två mottagningar.

Vår arbetsplats präglas av medarbetare med hög kompetens. Du arbetar i en trygg och stabil arbetsgrupp där vi lär av varandra. Du får möjlighet till kompetensutveckling inom och utanför sjukhuset, nationellt och internationellt. Vi tar emot nya medarbetare på ett välkomnande och inkluderande sätt, alla får en individuellt anpassad inskolning. 

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm med drygt 140 000 akutbesök per år. På sjukhuset är vi ca 4600 medarbetare. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. Vi arbetar gemensamt mot vår värdegrund ”Patienten först, respekt för individen, undvika slöseri och med ett fokus på vårt samhällsansvar”.

Hos oss får du

  • En mångfald med stor variation av operationer inom bukkirurgi, kärlkirurgi, endoskopisk kirurgi, gynekologiska, obstetriska operationer, urologiska ingrepp, ortopediska samt handkirurgiska ingrepp.

Vi erbjuder

  • Ett öppet klimat där personalgruppen präglas av en bra sammanhållning
  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap. Här blir du en del av ett inkluderande och tillmötesgående team.
  • Kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar. På avdelningen finns en universitetssjuksköterska som bidrar till att utveckla verksamheten
  • Vi tar gärna emot besök med möjlighet till hospitering vid intresse
  • Friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt gruppträning på vårt eget Hälsoteam, för oss är det viktigt med ett hälsofrämjande förhållningssätt

Vi söker

Vi ser att du är en öppen, ärlig och flexibel person med stort egenansvar. Du har lätt för att samarbeta och är en god lagkamrat med lösningsfokus. Du bör tycka om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Ditt engagemang och din nyfikenhet bidrar till utveckling av god och säker vård för våra patienter.

Du bör ha minst två års erfarenhet inom jour verksamhet från operationssjukvård.

Anställning

Tillsvidareanställning, heltid natt (32,25 h/v inkl. helgtjänstgöring), som operationssjuksköterska. Vi tillämpar individuell lönesättning och individuell schemaläggning

Övrig information

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.  

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande vårdenhetschef Maria Hawborn mobilnr 072-599 36 92, maria.hawborn@sll.se  eller vårdenhetschef Pia Andersson tel: 08-616 23 02, pia.a.andersson@sll.se 

 
Referensnummer:
174791
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-14
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet söder tel. 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Pia Andersson
Tel: 08-616 2302
Maria Hawborn
Tel: 072-599 36 92