Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska till Avd 16 Ortopeden, Södersjukhuset!

2021-02-04
Region Stockholm, Sjuksköterska

Avdelningen har 24 vårdplatser med rymliga, moderna och ergonomiska enkelrum med tillhörande toalett och dusch där vi vårdar patienter pre- och postoperativt efter ortopediska skador. Vårdtiderna är korta, patienterna har varierad ålder och olika skador såsom höft-, fotleds- och knäfrakturer.

Vi söker dig som är sjuksköterska som vill arbeta i fräscha lokaler tillsammans med ett glatt gäng. Du kommer att ha stöd från kollegor som är hjälpsamma och prestigelösa. Du som sjuksköterska kommer att arbeta i en stimulerande miljö med ett varierat tempo där du snabbt kommer att utvecklas inom din yrkesroll med möjlighet till interna utbildningar och stöd för avancering inom regionens kompetensstege. I teamet ingår sjuksköterska, undersköterska, läkare, geriatriker, måltidsansvarig, farmaceut, fysioterapeut samt arbetsterapeut. Vi har även en flödessjuksköterska dagtid på vardagar som avlastar övriga kollegor genom att sköta en stor del av det administrativa arbetet på avdelningen samt ansvarar för alla inkommande telefonsamtal.

Utveckling och är något som är viktigt för oss och vi försöker därför alltid att sträva framåt genom att ta tillvara på varandras nya idéer och förslag på förbättringar. Vi arbetar bland annat med patientnära rapport och rond för att främja förhållningssättet personcentrerad vård, vilket vi har anammat de senaste åren.
Hos oss behöver du inte arbeta 3-skift och du har möjlighet att styra dina arbetspass utifrån önskescheman. Du kommer ha möjlighet till en timmes friskvård per vecka och ett friskvårdbidrag på 1500kr/år.

Välkommen!
 

 

 

 
Referensnummer:
174979
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-07
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder: 070-4843310

Kontaktpersoner

Tina Sjöqvist
Tel: 08-616 29 61
Fanny Nilsson
Tel: 08-616 29 61
Karin Bokedal
Tel: 08 616 29 61