Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska/barnsjuksköterska natt till barnakuten

2021-04-16
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

På barnakuten träffar du både små och stora barn och ungdomar. Vi tar även hand om barn som söker för lättare kirurgisk/ortopedisk vård upp till 15 års ålder. Vi arbetar i team: sjuksköterskor och/eller undersköterskor tillsammans med läkare. Runt teamet arbetar även medicinska sekreterare, avdelningsassistenter och olika typer av administrativ personal.

Vi välkomnar dig till barnakutens starka teamanda och varma arbetsklimat. Du kommer få många trevliga kollegor från många olika yrkeskategorier!

Vi lägger stor vikt på kompetensutveckling och har regelbunden internutbildning inom olika aktuella områden såsom akutrumsövningar (CEPS), HLR, apparat- och rutingenomgångar, omvårdnadsdiskussioner. Vi har individuell inskolning anpassad efter din erfarenhet och kompetens.

Att arbeta med barn kräver kreativitet och tålamod för att skapa ett förtroende hos patient och dennes vårdnadshavare. Bemötande och god samarbetsförmåga är avgörande i alla situationer, såväl mellan kollegor som patienter och anhörig.

Det finns möjlighet att arbeta hel-eller deltid på natten. 

Sachsska barn - och ungdomssjukhuset är en del av Södersjukhuset och vi erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.

Södersjukhuset har egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Vi ligger centralt på Södermalm nära pendeltåg, bussar och tunnelbana.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Kvalifikationer: 

  • Du är barnsjuksköterska eller leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av barnsjukvård eller akutsjukvård.
  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.

Personliga egenskaper (utifrån kravprofil): 

  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet utifrån barnperspektivet.

  • Du ska klara av att arbeta självständigt och även ha en bra samarbetsförmåga.

Övrig information: 

Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
174981
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-16
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Marie Klingstedt/Therese Dalqvist, 08-6164090

Kontaktpersoner

Bo Norberg
Tel: 08-616 47 78