Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska som vill utvecklas inom kirurgi och övre gastro? Är det du?

2021-02-05
Region Stockholm, Sjuksköterskor kirurgi

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård inom kirurgi. Du är bra på att identifiera omvårdnadsbehov i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa vården!

I rollen som sjuksköterska på vår vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete med patienten i fokus. Du arbetar med glada och hjälpsamma kollegor och tillsammans skapar vi god vård för patienter och anhöriga. Hos oss arbetar du i en positiv atmosfär med högt tempo där ingen dag är den andra lik. När du börjar hos oss får du möjligheten att arbeta i en avancerad och teknologisk miljö där du har chansen att utveckla din "fingertoppskänsla".

Avdelning 14 ligger i nya, moderna lokaler där alla patienter har enkelrum med en fantastisk utsikt över Årstaviken. I den nya byggnaden arbetar vi i team med moderna arbetsverktyg för att utgå från ett personcentrerat förhållningssätt, där patienten och anhöriga är en självklar del av teamet. Vi vårdar patienter med akuta sjukdomar, som pankreatit, ulcus och cholecystit. Patienten vårdas hos oss allt ifrån en dag upp till månader. Den elektiva kirurgin som görs är i huvudsak galloperationer, överviktskirurgi, endoskopiska undersökningar samt gastroskopier.  

Vi tror på ett gott samarbete över avdelningarna, vilket även bidrar till kompetenshöjning hos våra medarbetare. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att alla trivs på jobbet!

Vi ser gärna att vår blivande medarbetare är en erfaren eller nyexaminerad sjuksköterska. För att trivas hos oss är det viktigt att du har en positiv inställning och ett fint bemötande. 

Anställningsform:

  • Tillsvidareanställning
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Heltid, enligt region Stockholms nya arbetstidsmodell
  • Individuell schemaplanering
  • Tre skifts arbete


Övrig information: 
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.
Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 
Referensnummer:
175034
 
Sista ansökningsdatum:
2021-04-30
 
Fackliga representanter:
Emil Johansson, Vårdförbundet, 076-320 38 60