Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Specialistsjuksköterska till Sachsskas BUM i Handen

2021-02-10
Region Stockholm, Sjuksköterskor barn

Barn och ungdomsmottagningen Handen söker dig som är specialistsjuksköterska med flera års erfarenhet. Vi söker dig som trivs att arbeta i team. Som specialistsjuksköterska kommer du att ha självständiga besök. Hos oss utreder och behandlar vi många olika medicinska och neuropediatriska sjukdomar hos barn och ungdomar 0-18 år. Vi utreder och behandlar allergi och astma samt erbjuder specifik immunoterapi. Vi har en etablerad verksamhet för utredning och behandling av ADHD. Samverkan med barn- och skolhälsovård samt primärvård är en viktig del av verksamheten. Vid mottagningen utbildas ST-läkare i pediatrik och allmänmedicin.

Barnmottagningen i Handen tillhör organisatorisk Sachsska barn- och ungdomssjukhuset som är del av Södersjukhuset. Vi är en vårdvals barnmottagning och erbjuder specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötande för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN:s konvention om barnets rättighet ligger som grund i hela verksamheten.

Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog där vi vill lyfta varandra och vara varandras bästa medarbetare. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog.

Arbetstid: heltid eller deltid enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Specialistsjuksköterska med flera års erfarenhet, helst men inte krävande inom barn och ungdomsmedicin, erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga och att du gillar att arbeta i team samtidigt som du kan jobba självständigt. Som person är du lyhörd, arbetar effektivt och prestigelöst. Vi uppskattar bra initiativförmåga och flexibilitet.

 
Referensnummer:
175153
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-05
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet Centra Söder, 070-484 33 10

Kontaktpersoner

Karen Ingelbo
Tel: