Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Vi söker en ST-studierektor till Internmedicin!

2021-02-19
Region Stockholm, Specialistkompetenta läkare

Vill du vara med och utveckla ST-läkarutbildningen inom Internmedicin på Södersjukhuset? Då har vi ett intressant och stimulerande uppdrag för dig!

Internmedicin har för närvarande 26 ST-läkare inom Internmedicin och 12 ST-block i grenspecialiteter som ex lungmedicin, gastroenterologi, endokrinologi, hematologi. Vi har en stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog.

Arbetsuppgifter:
Som ST-studierektor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av ST-läkarnas utbildning tillsammans med ST-läkarchef, verksamhetsområdeschef och handledare. Du utarbetar introduktionsprogram tillsammans med ST-chefen, deltar vid upprättande och revidering av utbildningsprogram samt leder specialistkollegium för bedömning av ST-läkarnas kompetensutveckling. Du ansvarar också för fortlöpande utveckling av handledarnas kompetens. I uppdraget som ST-studierektor är du direkt underställd verksamhetsområdeschefen.

Anställningsform:
Uppdraget är tidsbegränsat under tre år med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 40% och kombineras med tjänst tillsvidare som specialist inom Internmedicin. Ett tidsbegränsat lönetillägg utgår. 

Kvalifikationer:
Du är specialist Internmedicin med en tillsvidareanställning inom verksamhetsområdet på Södersjukhuset. Vi ser att du har grundläggande ST-handledar- och ledarskapsutbildning samt pedagogisk kompetens. Önskvärt är att du är disputerad med erfarenhet av ledningsuppdrag. 

Som person är du strukturerad, tydlig och engagerad. Till dina personliga egenskaper hör även mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. 

Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget lämnas av:

Annelie Liljregren, verksamhetsområdeschef

Tel: 073-978 91 72

Fackliga företrädare: 

SACO, Ida Havland

Tel: 073-622 25 23

 
Referensnummer:
175313
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-14
 
Fackliga representanter:
SACO, Ida Havland

Kontaktpersoner

Annelie Liljegren
Tel: