Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Medicinsk sekreterare till SÖS Akuten

2021-02-19
Region Stockholm, Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare

Välkommen till oss på SÖS Akuten!  

 

Vi söker en ny kollega till vår vårdadministrativa enhet.  

Gillar du när det är fart och där den ena dagen inte är den andra lik? Vill du arbeta med vårddokumentation och döker variation i dina arbetsuppgifter? Då kommer du att trivas hos oss! 

 

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med några års yrkeserfarenhet och vill ta nästa steg i din yrkesutveckling på en akutmottagning. Du blir en del av en spännande och lärande organisation där vi kontinuerligt utvecklar vår verksamhet. Vi jobbar tillsammans med olika yrkeskategorier och bidrar med vår expertis, så att våra kollegor i vården kan fokusera på att ta hand om akutmottagningens patienter.  

Är du nyutbildad men tror att jobbet passar dig, är du välkommen med din ansökan!  

Vi har nyligen flyttat till nya, fräscha lokaler. 

 

Arbetsuppgifter 

Dina arbetsuppgifter består av utskrift av journalanteckningar, brev och remisser via digital diktering i journalsystem TakeCare, remisshantering samt att tillsammans med kollegor bemanna klinikens reception. Sjukdoms- och åtgärdsklassificering är en stor del av det dagliga arbetet. I tjänsten ingår även en del telefonkontakter samt diverse administrativa arbetsuppgifter. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och övriga yrkeskategorier. Möjlighet till distansarbete finns.   

 

Anställningsform 

Tillsvidareanställning, schemalagd arbetstid, dagtid mellan kl. 07:00-21:00, veckoarbetstid 38:15. Provanställning kan förekomma. 

 

Kvalifikationer 

Medicinsk sekreterarutbildning, mycket goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt gärna goda kunskaper i engelska. DRG-utbildning och erfarenhet inom området är meriterande. Goda IT-kunskaper.  

 

Personliga egenskaper 

Du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt, är serviceinriktad, har god organisationsförmåga och tar eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Du kommer att arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Vi värdesätter egenskaper som noggrannhet, ansvarskänsla, god samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.  

 

Du delar Södersjukhusets värdegrund: Patienten först – Respekt för individen – Undvik slöseri – Samhällsansvar. 

 

 
Referensnummer:
175314
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-14
 
Fackliga representanter:
Vision

Kontaktpersoner

Susanna Farkas
Tel: 08-616 29 95