Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Operationssjuksköterska dagtid, Gynoperation

2021-04-27
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Modul 5 är en operationsavdelning som tillhör Södersjukhusets kvinnoklinik. Vi bedriver elektiv och akut gynekologisk och obstetrisk kirurgi på fem operationssalar. Den elektiva gynekologiska verksamheten består till stor del av laparoskopis kirurgi inkluderat robotassisterade operationer. Inom obstetriken är det främst kejsarsnitt som utgör den elektiva delen. Det akuta flödet inkommer främst från förlossningsavdelningen samt gynakuten.

Arbetet som operationssjuksköterska hos oss är mycket varierande med både mindre ingrepp och avancerad kirurgi. Vi kommer således erbjuda dig ett stimulerande arbete där tempot tidvis är mycket högt och där teamarbete och effektiva flöden är det naturliga arbetssättet.

Verksamhetsområde Kvinnosjukvård/Förlossning har ca 670 medarbetare. Den gynekologiska verksamheten innefattar egen akutmottagning och en akutmottagning för våldtagna. Vi har en gynekologisk slutenvårdsavdelning och en stor dagkirurgisk verksamhet och egen operationsavdelning. Verksamhetsområdet har också en stor gynekologisk mottagning och en psykosocial enhet.  

Arbetsuppgifter:  

Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operationsavdelning.  

Kvalifikationer:  

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.  

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som är noggrann, flexibel och som kan ta egna initiativ. Du är van att arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att samarbeta med olika yrkeskategorier och är van att organisera och strukturera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du ska inte vara främmande för urakuta situationer.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning. Dagtid 40 h, måndag - fredag.

Vid anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

 
Referensnummer:
175430
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-18
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet, Melanie Lawrence, melanie.lawrence@sll.se

Kontaktpersoner

Linn Hasselblad
Tel: 072-599 36 15