Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Sjuksköterska med intresse av teamarbete

2021-02-23
Region Stockholm, Sjuksköterska

-Vi söker en sjuksköterska för rotationstjänst till Diabetesmottagning och endokrinenheten.

-Vi behöver även stärka upp vårt team med sjuksköterskor med intresse för diabetes och endokrinologi på vår endokrinenhet inom slutenvården.

Arbetsuppgifter diabetesmottagningen:

I arbetet som diabetessjuksköterska ingår egen sjuksköterskemottagning, undervisning av patienter och personal om diabetes och diabeteshjälpmedel samt telefonrådgivning, tidsbokning och hantering av ärenden via 1177.

Arbetsuppgifter på avdelningen:

I arbetet på avdelningen ingår utredning och behandling av patienter med akuta och kroniska endokrina sjukdomstillstånd. Verksamheten bedrivs dygnet runt och i arbetsuppgifterna ingår även omfattande läkemedelshantering, patientundervisning, avancerad såromläggning samt basal och specifik omvårdnad.

Hos oss får du ett varierande arbete i interprofessionella team, där sjuksköterskan delar ansvaret om patientens vård med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kurator och dietist!

Kompetensutveckling på internmedicin:

God vårdkvalitet och hög patientsäkerhet i sjukvården förutsätter kontinuerlig kompetensutveckling hos medarbetare. På internmedicin lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling och har utvecklat ett program tillsammans med utbildningsenheten, FoUUi, kopplad till kompetensstegen. 

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid

Kvalifikationer: 

Till mottagningen:  Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom diabetes och/eller legitimerad sjuksköterska med minst 15 högskolepoäng i diabetesvård.

Till avdelningen:   Legitimerad sjuksköterska med starkt intresse för Diabetes och endokrinologi. Vi välkomnar sjuksköterskor med erfarenhet såväl som nyutexaminerade.

Personliga egenskaper: 

Vi söker dig som är trygg som person och har en hög grad personlig mognad. Du utgår från patientens behov, är ansvarstagande och engagerad. Att arbeta i team är stimulerande för dig och du har samtidigt en god förmåga till självständigt arbete, att prioritera och fatta beslut. Med din kunskap och engagemang bidrar du till att våra patienter får ett professionellt bemötande och omhändertagande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

 
Referensnummer:
175438
 
Sista ansökningsdatum:
2021-03-14
 
Fackliga representanter:
Vårdförbundet centra söder Tel 070 4843310

Kontaktpersoner

Elisabeth Pantzar
Tel: 08-616 3161
Annika Ahlén
Tel: 08-616 31 30