Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Undersköterska till Modul 1 operation Södersjukhuset

2021-03-24
Region Stockholm, Sjuksköterskor operation

Är du undersköterska och vill arbeta med elektiva patientflöden inom kirurgi och urologi på nya operationsavdelningen på Södersjukhuset? Då ska du söka till oss!

Vi erbjuder

Vi inom Modul 1 opererar elektiva patienter på 5 topmoderna operationssalar. Som undersköterska på operations får man arbeta med en stimulerande blandning av dagkirurgiska- och större slutenvårdsoperationer. Patienterna kommer från olika specialiteter som bröst, kolorektal och urologi. Ingreppen utförs genom öppen kirurgi, laparaskopi, transuretral- samt robotkirurgi. Arbetet är omväxlande, liksom tempot, och det finns goda möjligheter att utvecklas i din profession. Hösten 2019 flyttade vi in i helt nya lokaler och du har stora möjligheter att vara med och utforma morgondagens operationssjukvård. Tillsammans med oss kommer du också vara med och fortsätta bygga vår operationsmodul. 

Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska med minst 2 års erfarenhet av operationsverksamhet. 

Du är positiv, god samarbetsförmåga och stabil och har en förmåga att se till helhetsperspektivet i verksamheten när du arbetar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en öppenhet inför förbättringar och vill bidra till vår gemensamma utveckling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid måndag-fredag, schemalagd arbetstid.

 
Referensnummer:
176109
 
Sista ansökningsdatum:
2021-04-22
 
Fackliga representanter:
Kommunal 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Katja Vuori
Tel: 08- 616 10 00 vx