Hoppa till huvudinnehållet
Startsida / Jobba på Sös / Lediga jobb / Position
Besöksförbud och viss vård framskjuten

Södersjukhuset är i förstärkningsläge med anledning av covid-19. På grund av det råder generellt besöksförbud och viss vård skjuts fram. Läs mer.

Du som idag är anställd som undersköterska på Södersjukhuset - är du intresserad av att utbilda dig till specialistundersköterska och behålla din lön under studietiden?

2021-03-26
Region Stockholm, Undersköterskor

Södersjukhuset erbjuder, genom en särskild satsning, dig som idag arbetar som undersköterska på Södersjukhuset och vill utbilda dig till specialistundersköterska möjlighet att studera med bibehållen lön under studietiden.

Erbjudandet gäller ett begränsat antal studieplatser (5 platser),  med start höstterminen 2021 och omfattar undersköterskor som idag är anställda på Södersjukhusetsjukhuset. Erbjudandet omfattar endast ett begränsat angtal platser, ca 5 utbildningsplatser med lön
De specialistutbildningar som främst är aktuella är:  

  • Specialistundersköterskeutbildning anestesi/operation/intensivvård  
  • Barnspecialistundersköterska  
  • Steriltekniker
  • Gipstekniker  
  • Multisjuka äldre

Förutsättningen för erbjudandet är att du kommit in på en utbildningsplats på någon av ovanstående specialistutbildningar. Observera att du själv måste ansöka till aktuell utbildning via respektive lärosäte/yrkeshögskola. För frågor som rör utbildningen ber vi dig vända dig till aktuellt lärosäte/yrkeshögskola.

Kvalifikationer:   

Utbildad undersköterska med några års erfarenhet som undersköterska och tillsvidare anställd på Södersjukhuset.

För utbildningsstart till hösten 2021, behöver du själv ha ansökt till den/de utbildningar du är intresserad av. Du söker till utbildningen via respektive lärosäte/yrkeshögskola.

Din ansökan ska innehålla:  

  • CV
  • Personligt brev  
  • Antagningsbesked från relevant lärosäte/yrkeshögskola

Du behöver även svara på ett antal urvalsfrågor och ange vilket specialistområde som du är intresserad av samt skriva en kort motivering om varför du är intresserad av att utbilda dig till specialistsundersköterska/steriltekniker.

Information om tjänsten lämnas av  

För frågor kontakta respektive lokal HR-partner inom respektive område, se kontakter för jobbsökande på SÖS hemsida: www.sodersjukhuset.se/jobb  

 

Välkommen med din ansökan!  

 

 
Referensnummer:
176120
 
Sista ansökningsdatum:
2021-05-15
 
Fackliga representanter:
Kommunal 08-616 10 00 vx

Kontaktpersoner

Anna Kristina Taavo Dickman
Tel: 08-616 1589
Christina Otterstam
Tel: 08-616 18 27